Main menu

CMS Joomla! en WordPress

krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk!

Joomla! en WordPress zijn beide krachtige en gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (CMS). Ze worden over de hele wereld gebruikt voor allerlei doeleinden: van een simpele website tot complexe bedrijfsapplicaties. Vele websites maken reeds gebruik van de kracht en eenvoud van deze systemen.

Wordpress en Joomla De Webteur WebdesignMet Joomla! of WordPress kunt u eenvoudig uw website beheren en structureren. Maar het beste van deze systemen is nog wel dat het een “open source” oplossing is dat voor iedereen gratis beschikbaar is en te gebruiken. De kosten zijn daarom laag en wereldwijd zijn er een keur van uitbreidingen beschikbaar waardoor uw website altijd die functionaliteit kan krijgen die u zoekt.

Beide systemen hebben zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel bewezen. De wereldwijde Community’s werken onafgebroken door aan steeds verdergaande ontwikkelingen en verbeteringen.

De keus voor Joomla! of voor WordPress is veelal gebaseerd op de volgende argumenten:

  • Ze dienen als motor achter uw website worden ge├»mplementeerd tegen een fractie van de prijs van conventioneel CMS pakketten.
  • Het zijn volledig database (MySQL) gestuurde website met gescheiden design en inhoud. Het aanpassen van het design is hierdoor relatief eenvoudig, zonder dat het invloed heeft op de inhoud van de website.
  • Ze maken gebruik van een normale webbrowser om de inhoud van de website aan te passen. Wat betekend dat overal waar u over een computer of tablet met een Internet verbinding kunt beschikken, u uw website kunt aanpassen.
  • Beide systemen worden continu verder door ontwikkeld en door middel regelmatig beschikbare updates is een Joomla! en een WordPress website betrekkelijk eenvoudig actueel te houden en daardoor veilig voor hackers.
  • Wereldwijd zijn er een enorme hoeveelheid uitbreidingen beschikbaar.

Marktplaats

Weblinks

FacebookGoogle+RSS